Szolgáltatásaink

Tanácsadás

Szüksége van a céljainak legmegfelelőbb szoftverre? Nem tudja melyik cég megodását, termékét válassza? Szakembereink évtizedes tapasztalattal segítik Önt a döntés meghozatalában. Mi nem döntünk Ön helyett, csupán felmérjük igényeit és az alapján elkészítünk egy ajánlást Önnek. Amennyiben a vizsgálat után több termék is szóba jöhet, úgy még mélyebbre nézünk és részletekig menően megvizsgáljuk az egyes megoldások előnyeit, mint például egyszeri díjak, éves support díjak, mennyiségi kedvezmények, egyedi árak.

Szoftvertesztelés

Napjainkban a piac rohamos fejlődésének köszönhetően a gyorsaságnál csak a bizalom felépítése és megtartása fontosabb. Egy rosszul kivitelezett fejlesztés pillanatok alatt döntheti össze ügyfeleinek cégébe vetett hitét. Véleményünk szerint ezt a luxust egyetlen vállalkozás sem engedheti meg. Manuális és automata teszteléssel ellenőrizzük, hogy valóban a megrendelt termék és funkcionalitás került leszállításra. Igény esetén már a tervezési fázistól jelen vagyunk és szerves résztvevőként dolgozunk projekt teljes időtartama alatt, ellenőrizzük a terméket az specifikációtól a forráskódon át egészen a kész termékig.

Weboldal készítés

Ön megálmodja, mi elkészítjük. Legyen szó magánszemély blog-portálról vagy vállalkozást bemutató weboldalról esetleg termékoldalról, mi megvalósítjuk elképzelését. A weboldal elkészülése után megtanítjuk Önnek a tartalomfeltöltést, vagy webshop esetén a termékek kezelését.  Bízza vállakozása megjelenését szakemberekre, hiszen a weboldal feladata az első jó benyomás keltése leendő ügyfeleiben. Szakembereink lelkesen és proaktív módon állnak a feladathoz, hogy általunk kerüljön bemutatásra terméke, vállakozása.